Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (293)

Téma: Imakérés
Horváth Krisztina imaszolgálat
Szent István és az új kenyér ünnepén mindenkire Isten áldását kérem és azt, hogy mindig legyen kenyerünk és lelkitáplálékunk egyaránt.
2018. 08. 20. 11:07
Dalma
Kedves Imaszolgálat! Kérem, imádkozzanak, hogy mielőbb kapjak munkát, és a diplomámhoz a nyelvvizsgát le tudjam tenni. Köszönöm.
2018. 07. 25. 11:16
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Dalma!

Érted és Veled kérjük az Urat segítsen Téged.\"Kérjetek és adatik.\"

2018. 08. 04. 14:54
ho
Minden imakérőknek áldott húsvétot
2018. 03. 29. 15:32
Noemi
Kedves Imaszolgálat!
37 eves vagyok, 3 gyermekem van, a legkisebb 3 honapos es sajnos gyogyithatatlan betegsegem kinoz minden nap ( sclerosis multiplex ) semmifele kezeles nem hasznal, rengeteg ima sem sajnos, Onok imadsaga az utolso remenyem.Sajnos mar gyermekeim is bele betegszenek ebbe a szornyu allapotba.Hiába imadkozunk, valamiert nem nyer meghallgatast az imadsagok.
Elore is koszonom Onoknek ha imadkoznak a gyogyulasomert.
Noemi B.
2018. 02. 22. 10:27
Lap: 1 / 59

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
A szó visszafelé: cápa
 
Válasz: