Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (320)

Téma: Imakérés
Erzsébet
Áldásos tevékenységükhöz fordulok reménnyel, hittel kérem imabeli segítségüket teljes gyógyulásomért!

Köszönet az értem szóló imáért!

2020. 07. 08. 11:45
Tímea
Kedves Közösség! Egy éve kértem imát gyógyulásomért, hogy ne kelljen megműteni. Meg kellett műteni decemberben, műbillentyűm lett, de olyan gyorsan gyógyultam, hogy azon neves szakember is meglepődött. Életmentő volt a műtét. Köszönöm segítségüket. A mostani vérvételnél nagyon megemelkedett a vérsüllyedésem (ez ilyesztő), azon ...[Folytatás->]
2020. 07. 05. 13:45
Piroska
Kedves Testvérek szeretnék imát kérni, hogy a központi idegrendszer sérült nem beszélő autista kamasz fiam, átvészelje a kamaszkor és az autizmus okozta nehézségeket, valamint megtanuljon beszélni. Köszönettel: Piroska
2020. 01. 23. 18:53
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Piroska!

Egy szívvel imádkozunk a kisfia gyógyulásáért Az Úr kegyelme és Atyaisten szeretete legyen Veletek.

2020. 02. 25. 18:56
Piroska
Kedves testvérek!Kedves atya! Szeretnék imát kérni, hogy az önkielégítés bűnétől megtudjak szabadulni. Jelenleg képtelen vagyok rá, egyszerre akarom és nem akarom. Gyűlölöm magam érte, nem akarok bűnt elkövetni, megakarom tartani a parancsokat, de ez nem megy.
2020. 01. 15. 11:42
Lap: 1 / 64

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Mi az ellentéte kicsi?
 
Válasz: