Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (323)

Téma: Imakérés
Piroska
Kedves Testvérek szeretnék imát kérni, hogy a központi idegrendszer sérült nem beszélő autista kamasz fiam, átvészelje a kamaszkor és az autizmus okozta nehézségeket, valamint megtanuljon beszélni. Köszönettel: Piroska
2020. 01. 23. 18:53
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Piroska!

Egy szívvel imádkozunk a kisfia gyógyulásáért Az Úr kegyelme és Atyaisten szeretete legyen Veletek.

2020. 02. 25. 18:56
Piroska
Kedves testvérek!Kedves atya! Szeretnék imát kérni, hogy az önkielégítés bűnétől megtudjak szabadulni. Jelenleg képtelen vagyok rá, egyszerre akarom és nem akarom. Gyűlölöm magam érte, nem akarok bűnt elkövetni, megakarom tartani a parancsokat, de ez nem megy.
2020. 01. 15. 11:42
Piroska
már, nem gyűlölőm magam. Jézus szeretetét érzem, nem vagyok egyenlő a bűnömmel.
2020. 01. 17. 15:07
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Piroska! Örülök, hogy megnyugodott az Úr kegyelméből. \"Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok – én megkönnyítlek titeket. Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert szelíd vagyok és alázatos szívű, s megtaláljátok lelketek nyugalmát.Az én igám édes, és az én terhem ...[Folytatás->]
2020. 01. 18. 13:19
Lap: 2 / 65

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
A fagylalt hideg vagy meleg?
 
Válasz: