Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (329)

Téma: Imakérés
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Erzsébet!

A mi Urunk Jézus Krisztus nevében kérjük gyógyulásod

\"Én vagyok az Úr a Te gyógyítód.\" 2 Móz 15:26

2020. 07. 16. 18:29
Tímea
Kedves Közösség! Egy éve kértem imát gyógyulásomért, hogy ne kelljen megműteni. Meg kellett műteni decemberben, műbillentyűm lett, de olyan gyorsan gyógyultam, hogy azon neves szakember is meglepődött. Életmentő volt a műtét. Köszönöm segítségüket. A mostani vérvételnél nagyon megemelkedett a vérsüllyedésem (ez ilyesztő), azon ...[Folytatás->]
2020. 07. 05. 13:45
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Tímea!

Köszönjük visszajelzését. Hála és dicsőség az Úrnak

2020. 07. 16. 18:35
Tímea
Kedves Krisztina! Örömmel jelentem, hogy már most felvettek egy nagyon jóhírű munkahelyre. Hogy mindig legyen az örömben üröm, velem együtt ugyanolyan pozícióra felvettek egy neves szakembert, és nagyon tartok tőle, hogy megint harc lesz, de egyenlőtlen. Számíthatok-e még Önökre?
2020. 07. 30. 21:06
Tímea
Látják, minthogy erre nem is jelezték, hogy vállalnak imát, nem is jött össze. Még egy év sem telt el a szívműtétem óta, máris úton vagyok egy következő állásra, ahol lesz vagy jó esetben két hét, mire beléptetnek, addig jövedelem nélkül vagyok. Hiába gyógyultam meg és maradt meg az életem, egy kevés ...[Folytatás->]
2020. 10. 06. 22:27
Lap: 2 / 66

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Adja meg a harmadik szót ebben a mondatban.
 
Válasz: