Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (272)

Téma: Imakérés
Zsolt
Kedves imacsoport, teljes lelki es testi gyógyulásėrt, erősségért, egészségért és életem feleségéért, hogy megtaláljuk egymást kérem imátokat. Köszönöm. Zsolti
2017. 03. 29. 19:20
Dalma Bernadett
Kedves Imaközösség!

Teljes gyógyulásért és életem párjának a megtalálásáért szeretném a Testvérek közbenjárását, imáját kérni. Köszönöm.

2017. 03. 25. 0:04
Dalma
Tisztelt Imaközösség!
Két nyelvvizsga letétele előtti, felkészülési időszakban vagyok. Kérem a Testvéreket, hogy imájukkal segítsék a sikeres felkészülésemet és vizsgáimat. Nagyon köszönöm.
2017. 03. 17. 11:19
Tarjányiné Horváth Edit
Kedves Testvérek!
Vőnk gyermekkora óta éjszaka felriad, kiabál, rosszat álmodik, visszatérő álmai vannak. Szabadulást kérünk a Jó Istentől számára.Kislánya 3,5 éves ő is éjjel sokat sír.Ő érte is imát szeretnék kérni.
A Jó Isten áldását kérem Önökre is.
Szeretettel: Edit
2017. 03. 08. 13:28
Tibor
Kedves Testvéreim! Imàitokat kèrnènk, vállalkozàsunk anyagi helyzetének javulàsáèrt. Valamint az Ùr vezetèsèèrt és ùtmutatàsàèrt a munkánkban.Köszönjük!
Isten àldjon Titeket!
2017. 02. 18. 22:47
Lap: 2 / 55

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Mi a szó harmadik betűje: kastély.
 
Válasz: