Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (297)

Téma: Imakérés
Dalma
Kedves Imaszolgálat! Kérem, imádkozzanak, hogy mielőbb kapjak munkát, és a diplomámhoz a nyelvvizsgát le tudjam tenni. Köszönöm.
2018. 07. 25. 11:16
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Dalma!

Érted és Veled kérjük az Urat segítsen Téged.\"Kérjetek és adatik.\"

2018. 08. 04. 14:54
ho
Minden imakérőknek áldott húsvétot
2018. 03. 29. 15:32
Noemi
Kedves Imaszolgálat!
37 eves vagyok, 3 gyermekem van, a legkisebb 3 honapos es sajnos gyogyithatatlan betegsegem kinoz minden nap ( sclerosis multiplex ) semmifele kezeles nem hasznal, rengeteg ima sem sajnos, Onok imadsaga az utolso remenyem.Sajnos mar gyermekeim is bele betegszenek ebbe a szornyu allapotba.Hiába imadkozunk, valamiert nem nyer meghallgatast az imadsagok.
Elore is koszonom Onoknek ha imadkoznak a gyogyulasomert.
Noemi B.
2018. 02. 22. 10:27
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Noémi!

Az Úr ereje legyen Veled és Mi is kérjük Úr kegyelmét számodra. \"Ami embernek lehetetlen az Úrnak lehetséges.\" Lukács evangéliuma 18. fejezete 27. verse

2018. 02. 22. 14:05
Lap: 2 / 60

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Mi következik hétfő után?
 
Válasz: