Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (299)

Téma: Imakérés
Noemi
Kedves Imaszolgálat!
37 eves vagyok, 3 gyermekem van, a legkisebb 3 honapos es sajnos gyogyithatatlan betegsegem kinoz minden nap ( sclerosis multiplex ) semmifele kezeles nem hasznal, rengeteg ima sem sajnos, Onok imadsaga az utolso remenyem.Sajnos mar gyermekeim is bele betegszenek ebbe a szornyu allapotba.Hiába imadkozunk, valamiert nem nyer meghallgatast az imadsagok.
Elore is koszonom Onoknek ha imadkoznak a gyogyulasomert.
Noemi B.
2018. 02. 22. 10:27
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Noémi!

Az Úr ereje legyen Veled és Mi is kérjük Úr kegyelmét számodra. \"Ami embernek lehetetlen az Úrnak lehetséges.\" Lukács evangéliuma 18. fejezete 27. verse

2018. 02. 22. 14:05
Horváth Krisztina Elizabeth sz
Kedves Imakérők!

Minden kérést figyelembe vesszünk és kérjük a Mennyei Atya segítségét.

\"Vesd az Úrra minden terhedet.

Az Elizbeth szolgálat nevében
Horváth Krisztina
Teológus lelkigondozó

2018. 02. 16. 16:40
Bálint
Kedves Péter atya és az imaszolgálat! Szeretnék kérni imasegítséget múlt lezárásáért valamint társam, leendőbelim megtalálásáért.
2018. 02. 14. 14:21
Zsolti
Kedves Péter atya és imaszolgálat! 24 éves fiatalember vagyok, szeretném imájukat kérni, az utóbbi időben rengeteg a negativ gondolatom magamról és többször depresszióba estem. Napmintnap imádkozom az önértékelésem és önbizalmam rendbejövéséért, és hogy meggyógyuljak a múlt sebeiből és hogy ne kinozzanak a ...[Folytatás->]
2018. 01. 28. 21:18
Lap: 3 / 60

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
A szó fordított sorrendben:lámpa.
 
Válasz: