Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (295)

Téma: Imakérés
Horváth Krisztina Elizabeth sz
Kedves Zsolt!

Az Úr mi is Veled vagyunk, az ima erejéről és hatalmáról soha ne felejtkezzél el. A Jó Isten elfogad Téged bármilyen lelkiállapodba is legyél Ő átérzi bizalommal fordulj Hozzá.

2018. 02. 16. 16:59
Horváth Krisztina Elizabeth sz
Kedves Zsolt! Természetesen imádkozunk Érted, de hidd el a Jó Isten Veled van a legnehezebb időben is. Bármilyen napszakban és lelkiállapotban vagy is Ő mindig kész rá, hogy segítsen Neked. - Istenem miért hagytál el életem legnehezebb szakaszán? Itt az én lábnyomaim vannak. - Nem hagylak el gyermekem életed legnehezebb szakaszán sem, hanem a ...[Folytatás->]
2018. 02. 17. 9:57
ROZI
Engedd Uram,hogy érezzük a te joságodat .Amen
2017. 12. 15. 15:02
Margit
Kérem imádkozzanak közösségünkért, hogy megtaláljuk a szeretet, a megbocsátás, az egyetértés és alázat útját. Vágyam, hogy a Szentlélek kiáradjon mindannyiunkra és Ő vezessen minket a mindennapokban.
2017. 12. 06. 6:27
ROZI
Imátkozzunk,hogy szeretetben és békében
töltsük az adventi időszakot,hogy tiszta szivel várjuk a megváltó születését.
2017. 12. 01. 7:04
Lap: 4 / 59

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
A szó utolsó betűje: műhold.
 
Válasz: