Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (323)

Téma: Imakérés
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Ágnes!

Dícsőség az Úrnak=Alleluja Köszönjük az Úr kegyelmét átölelő karjait. Ámen

2019. 09. 10. 17:53
Tímea
Kérem imáitokat a szívem, az érrendszerem, a tüdőm, a nyirokmirigyeim és a hangszalagom gyógyulásáért, mert sajnos mindenhol van egy kisebb probléma, de van, ahol nagy probléma van, sajnos.
2019. 07. 30. 12:35
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Tímea!

Köszönjük az imakérésed. Bízz az Úrban és az imaerejében.

\"Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.\" Ésa 41:10

2019. 07. 30. 15:49
Tímea
Kedves Krisztina!
Kiderült, hogy a tüdőm rendben, van egy nagy nyirokcsomóm, és a szívemet billentyű miatt azonnal műteni akarják. Nem tudom,hogyvan-e eből kiút.
2019. 08. 15. 13:10
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Tímea!

Nagyon szívesen tesszük bízzunk abban, hogy segíthetünk a hozzánk forduló embereknek a nehézségeik elhordozásában és az imaszolgálaton keresztül megérzik az emberek, hogy nincsenek egyedül.

\"Az Úr az én pásztorom.\" Zsolt 23

2019. 08. 19. 18:21
Lap: 4 / 65

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Mi a következő szám: 10, 12, 14, ..?
 
Válasz: