Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (293)

Téma: Imakérés
ROZI
Engedd Uram,hogy érezzük a te joságodat .Amen
2017. 12. 15. 15:02
Margit
Kérem imádkozzanak közösségünkért, hogy megtaláljuk a szeretet, a megbocsátás, az egyetértés és alázat útját. Vágyam, hogy a Szentlélek kiáradjon mindannyiunkra és Ő vezessen minket a mindennapokban.
2017. 12. 06. 6:27
ROZI
Imátkozzunk,hogy szeretetben és békében
töltsük az adventi időszakot,hogy tiszta szivel várjuk a megváltó születését.
2017. 12. 01. 7:04
ROZI
Imát kérek családomért,hitért és szeretetért,a fiam szerencsés legyen és őrizze meg az Ur minden bajtol ,veszélytől,és érezze,hogy fentről vigyáznak rá mindig.Az unokáimnak pedig bölcseséget és okosságot.
Hálásan köszönöm és Isten áldjon .
2017. 11. 24. 13:41
Zsolti
Sziasztok, kérlek szépen imádkozzatok lelki és testi gyógyulásért (porc-kopás-szedem rá az étkiegészitőket) és egészségért, önbizalomért és hogy !stabil és erős! legyek lelkileg, sikerüljenek a vizsgák fősulin és jól menjenek a tanulmányok, legyenek jók a kapcsolataim és találkozzak a lánnyal aki nagyon ...[Folytatás->]
2017. 11. 11. 19:25
Lap: 4 / 59

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Mi a szó harmadik betűje: kastély.
 
Válasz: