Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (289)

Téma: Imakérés
Zsolti
Sziasztok, kérlek szépen imádkozzatok lelki és testi gyógyulásért (porc-kopás-szedem rá az étkiegészitőket) és egészségért, önbizalomért és hogy !stabil és erős! legyek lelkileg, sikerüljenek a vizsgák fősulin és jól menjenek a tanulmányok, legyenek jók a kapcsolataim és találkozzak a lánnyal aki nagyon ...[Folytatás->]
2017. 11. 11. 19:25
Judit
Kedves Imacsoport! Férjem gyógyulásáért szeretnék imát kérni. Gyakori, nagyon erős fejfájás kínozza, gyógyszer nem segít rajta. Ha viszont a Jó Isten akarata az, hogy ezt kelljen elviselnie, akkor pedig lelki-testi erőt szeretnék kérni számára, számunkra ennek viseléséhez. Köszönöm. Az Úr fizesse meg!
2017. 11. 08. 13:03
Vass Tibor
D.a.J.K!
Egy sulyos agyvérzést szenvedö édesapájért szeretnék imát kérni,akit már a gépekröl is le akarnak kapcsolni...:-(
Kérjük bizalommal szeretö Teremtö Atyánkat könyörüljön meg rajta!
Köszönöm szépen!
Isten fizesse!
2017. 08. 30. 16:40
Katalin
Kérlek, imádkozzatok a családomért és értem, hogy megszabadulhassunk a Sátántól.
2017. 06. 25. 16:10
Pohnert Dávid
Kérem az Imaközösség tagjait, hogy imádkozzanak a hivatásomért, hogy a Jóisten gyógyítson meg, hogy kellő erővel, tisztasággal és önbizalommal tudjak elindulni és nem kiesni az Ő kezei közül. Kérem a szabadítást a tisztaságért.
Hálásan köszönöm!
2017. 06. 15. 15:01
Lap: 4 / 58

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
A szó fordított sorrendben:lámpa.
 
Válasz: