Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (295)

Téma: Imakérés
ROZI
Imát kérek családomért,hitért és szeretetért,a fiam szerencsés legyen és őrizze meg az Ur minden bajtol ,veszélytől,és érezze,hogy fentről vigyáznak rá mindig.Az unokáimnak pedig bölcseséget és okosságot.
Hálásan köszönöm és Isten áldjon .
2017. 11. 24. 13:41
Zsolti
Sziasztok, kérlek szépen imádkozzatok lelki és testi gyógyulásért (porc-kopás-szedem rá az étkiegészitőket) és egészségért, önbizalomért és hogy !stabil és erős! legyek lelkileg, sikerüljenek a vizsgák fősulin és jól menjenek a tanulmányok, legyenek jók a kapcsolataim és találkozzak a lánnyal aki nagyon ...[Folytatás->]
2017. 11. 11. 19:25
Judit
Kedves Imacsoport! Férjem gyógyulásáért szeretnék imát kérni. Gyakori, nagyon erős fejfájás kínozza, gyógyszer nem segít rajta. Ha viszont a Jó Isten akarata az, hogy ezt kelljen elviselnie, akkor pedig lelki-testi erőt szeretnék kérni számára, számunkra ennek viseléséhez. Köszönöm. Az Úr fizesse meg!
2017. 11. 08. 13:03
Vass Tibor
D.a.J.K!
Egy sulyos agyvérzést szenvedö édesapájért szeretnék imát kérni,akit már a gépekröl is le akarnak kapcsolni...:-(
Kérjük bizalommal szeretö Teremtö Atyánkat könyörüljön meg rajta!
Köszönöm szépen!
Isten fizesse!
2017. 08. 30. 16:40
Katalin
Kérlek, imádkozzatok a családomért és értem, hogy megszabadulhassunk a Sátántól.
2017. 06. 25. 16:10
Lap: 5 / 59

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
A szó fordított sorrendben:lámpa.
 
Válasz: