Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (299)

Téma: Imakérés
Horváth Krisztina Elizabeth sz
Kedves Zsolt! Természetesen imádkozunk Érted, de hidd el a Jó Isten Veled van a legnehezebb időben is. Bármilyen napszakban és lelkiállapotban vagy is Ő mindig kész rá, hogy segítsen Neked. - Istenem miért hagytál el életem legnehezebb szakaszán? Itt az én lábnyomaim vannak. - Nem hagylak el gyermekem életed legnehezebb szakaszán sem, hanem a ...[Folytatás->]
2018. 02. 17. 9:57
ROZI
Engedd Uram,hogy érezzük a te joságodat .Amen
2017. 12. 15. 15:02
Margit
Kérem imádkozzanak közösségünkért, hogy megtaláljuk a szeretet, a megbocsátás, az egyetértés és alázat útját. Vágyam, hogy a Szentlélek kiáradjon mindannyiunkra és Ő vezessen minket a mindennapokban.
2017. 12. 06. 6:27
ROZI
Imátkozzunk,hogy szeretetben és békében
töltsük az adventi időszakot,hogy tiszta szivel várjuk a megváltó születését.
2017. 12. 01. 7:04
ROZI
Imát kérek családomért,hitért és szeretetért,a fiam szerencsés legyen és őrizze meg az Ur minden bajtol ,veszélytől,és érezze,hogy fentről vigyáznak rá mindig.Az unokáimnak pedig bölcseséget és okosságot.
Hálásan köszönöm és Isten áldjon .
2017. 11. 24. 13:41
Lap: 5 / 60

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Adja meg az ötödik szót ebben a mondatban.
 
Válasz: