Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (306)

Téma: Imakérés
Bálint
Kedves Péter atya és az imaszolgálat! Szeretnék kérni imasegítséget múlt lezárásáért valamint társam, leendőbelim megtalálásáért.
2018. 02. 14. 14:21
Zsolti
Kedves Péter atya és imaszolgálat! 24 éves fiatalember vagyok, szeretném imájukat kérni, az utóbbi időben rengeteg a negativ gondolatom magamról és többször depresszióba estem. Napmintnap imádkozom az önértékelésem és önbizalmam rendbejövéséért, és hogy meggyógyuljak a múlt sebeiből és hogy ne kinozzanak a ...[Folytatás->]
2018. 01. 28. 21:18
Horváth Krisztina imaszolgálat
Kedves Zsolti!

A Jó Isten segítsen Téged. Hiszem hogy Ő segíti az életed. Fordulj Hozzá bizalommal Ő bármilyen lelkiállapotban légy is elfogad és szeretteljesen tereget Téged. Az Elizabeth szolgálat is támogat Téged imáival, de aki legtöbb támogatást adja Neked az a mi Mennyei Atyánk.

2018. 02. 19. 10:20
Tímea
Kedves Péter atya és az imaszolgálat! Szeretnék kérmi imasegítséget a munkahelyi problémák megoldásáért. Túl sok a feszültég, szabad egymást fúrni, sok a játszma. Sokat tettem le az asztalra, ha Isten azt szeretné, hogy a talentumaimat kamtoztassam, akkor segítsen a feltételek megvalósításában.
2018. 01. 02. 15:23
Tóth Zsolt
Kedves Péter atya és csapata!
Isten szerelmére kérem segitsen nekem megtalálni a szívemben az Úrat.
Nem tudom hogy menjek és higyan tegyem.
A -féleségem egy éve elhagyott és a családom romokban.
Az imaéletem és az elhanyagolt hitem következménye ez.
Nincs hitem és élő kapcsolatom az Istennel.
Segítsenek kérem?
toth.zsolt244@upcmail.hu
2017. 12. 18. 14:15
Lap: 5 / 62

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Mi az ötödik hónap az évben?
 
Válasz: