Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (297)

Téma: Imakérés
Jakab László
Szentek! 21-én kértem imát a sógornőmért, akit Jézus magával vitt tegnap. Az ima most vált nagyon fontossá: itt maradt 5 férfi ember, s az utolsó pillanatokat megkeserítette egy papi személy, tehát az ő lekükért sok imára van szükség.

Salóm: JL

2014. 10. 26. 8:54
PSzilvi
Kérem, imádkozzatok Attiláért, hogy megtalálja a lelki békéjét. Közel egy éve veszítette el feleségét és kisfiát, azóta is zaklatott. Hiszem, hogy Jézus segít rajta is! Köszönöm.
2014. 10. 12. 19:33
PSzilvi
Hiszem, hogy az imák segítették őt, mert sokkal nyugodtabb, lassan megbékél a megváltoztathatatlannal. Én is mindig imádkozom érte azóta is. Nagyon köszönöm nektek!
2015. 05. 27. 21:12
ágnes
Jézus könyörüljön rajtuk! Jézus szabadítsa meg őket! Jézus gyógyítsa meg őket! Jézus mentse meg őket! De, ne az én akaratom legyen, hanem Jézusé- kérem családjaimé Köszönöm!
2014. 10. 12. 16:04
agi
jezus neveben isten akarata megvalosulasat gonosztol szabadulas kegyemet kerem csaladjaim-e kerem imaikat koszonom
2014. 10. 12. 15:59
Lap: 54 / 60

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Hamis vagy igaz állítás? A zöld egy szám.
 
Válasz: