Az Elizabeth imaszolgálat tagjai: Cseh Péter Mihály, Mánfainé Récsei Tímea, Mánfai Szabolcs, Horváth Krisztina, Ignácz Tibor és Ignáczné Janó Judit imádkoznak a szándékodért.
Az Elizabeth Szolgálat Cseh Péter Mihály atya hívására jött létre, de hisszük, hogy a Mennyei Atya szívében született meg. A szolgálatunk 2012. szeptember 29-én indult el, Árpád-házi Szent Erzsébetről kapta a nevét és az a célja, hogy hirdesse és megmutassa Isten gyógyító szeretetét mindenkinek, de különösen is a betegeknek. Tartunk imanapokat is, aki szeretné, hogy az ő templomában is legyen ilyen program, az a saját plébánosával és Cseh Péter Mihály atyával egyeztessen.
Az Elizabeth Szolgálat három pillére: TANÍTVÁNYSÁG, IMÁDSÁG, SZOLGÁLAT
Hozzászólások (295)

Téma: Imakérés
Pohnert Dávid
Kérem az Imaközösség tagjait, hogy imádkozzanak a hivatásomért, hogy a Jóisten gyógyítson meg, hogy kellő erővel, tisztasággal és önbizalommal tudjak elindulni és nem kiesni az Ő kezei közül. Kérem a szabadítást a tisztaságért.
Hálásan köszönöm!
2017. 06. 15. 15:01
Katalin
Kedves Imádkozók! 25év után július 3.-án megyek vissza dolgozni a munkahelyemre. (4 gyereket szültem, GYES-en és ápolásin voltam) Új főnök és teljesen új munka vár.A gyerekeim vakáción lesznek.Egyedül nevelem őket.El se tudom képzelni hogy fog ez az egész működni! Az Urra bíztam mindent, de tudat alatt tele vagyok szorongással. Imát ...[Folytatás->]
2017. 06. 07. 9:46
Timea
Kedves imacsoport!
Imát kérnék,hogy mielőbb legyen megfelelő és jó munkám és hogy függetlenedni tudjak itthonról.Köszönöm!
2017. 05. 13. 9:19
Zsolt
Kedves imacsoport, teljes lelki es testi gyógyulásėrt, erősségért, egészségért és életem feleségéért, hogy megtaláljuk egymást kérem imátokat. Köszönöm. Zsolti
2017. 03. 29. 19:20
Dalma Bernadett
Kedves Imaközösség!

Teljes gyógyulásért és életem párjának a megtalálásáért szeretném a Testvérek közbenjárását, imáját kérni. Köszönöm.

2017. 03. 25. 0:04
Lap: 6 / 59

Új hozzászólás

* Kötelező kitölteni
 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Mi az ötödik hónap az évben?
 
Válasz: